12 april 2016

Big Data Practitioner

Big Data Practitioner certificaat

Om het Big Data Practitioner certifcaat te behalen moet je de cursus Big Data Pracititioner succesvol hebben afgerond. Het is echter wel verplicht om al in het bezit te zijn van het Big Data Foundation certificaat.

De cursus Big Data Practitioner rond je af met het Big Data Practitioner examen. Het examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen en wordt afgenomen door een onafhankelijk examenbureau. Om het Big Data Practitioner certificaat te ontvangen, dien je minimaal 65% van de vragen correct te beantwoorden. Tijdens dit multiple choice examen laat je zien dat praktijkgerichte kennis van Big Data hebt. Naast de informatie die gegeven wordt tijdens de cursus stellen wij lesmateriaal beschikbaar. Hierdoor kun je buiten de cursus om het examen ook zelfstandig voorbereiden.

Na succesvolle afronding van het examen ontvang je van ons het het Big Data Practitioner certificaat. Dit certificaat, met Eduvision als founder, wordt afgegeven door certificeringsinstantie iSQI. iSQI is een toonaangevende en onafhankelijke organisatie die professionals van over de hele wereld certificeert. Met het Big Data Practitioner certificaat ben je gecertificeerd volgens ISO normen 9001 (Quality Standard) & 17024 (Certified Certification Body).

Met dit certificaat laat je zien dat je:

  • Het Big Data proces in de praktijk kunt toepassen
  • Big Data analytics tools kunt gebruiken
  • Algoritmen kunt toepassen
  • Weet hoe je Big Data analyses uitvoert en interpreteert
  • De Big Data architectuur kunt toepassen en Big Data systemen binnen een organisatie kunt gebruiken
  • De roadmap van Big Data binnen organisaties kunt implementeren
  • De kwaliteit van Big Data kunt beoordelen

Met het Big Data Practitioner certificaat op zak toon je aan dat jij aan de internationaal erkende standaarden voldoet die aan Big Data specialisten gesteld worden. Je hebt praktisch inzicht in de toepasbaarheid van Big data analyses, Big Data architecturen en Big Data systemen. Het Big Data Practitioner certificaat is het startpunt van jouw carrière als Big Data specialist.

Volg de bijbehorende cursus bij Eduvision.