13 april 2016

Big Data Programmer

Big Data Programmer certificaat

Om het Big Data Programmer certificaat te behalen moet je de cursus gevolgd hebben en een project uitvoeren waaruit blijkt dat je in staat bent om alles wat je geleerd hebt op goed niveau toe te passen in de praktijk. Dit wordt door middel van een praktijkexamen getoetst. Het examen wordt beoordeeld door een onafhankelijke examencommissie.

Na succesvolle afronding van het examen ontvang je van ons het het Big Data Programmer certificaat. Dit certificaat, waarvan Eduvision de founder is, wordt afgegeven door certificeringsinstantie iSQI. iSQI is een toonaangevende en onafhankelijke organisatie die op professionals van over de hele wereld certificeert. Met het Big Data Programmer certificaat ben je gecertificeerd volgens ISO normen 9001 (Quality Standard) & 17024 (Certified Certification Body).

Met het Big Data Programmer certificaat laat je zien dat je goede inhoudelijke en praktische kennis bezit over:

  • Realiseren van Big Data systemen op basis van de Hadoop tooling, BI tooling, database ontwerp en veiligheid.
  • Big Data systemen testen op prestatie, tuning en veiligheid
  • Big Data systemen implementeren en onderhouden
  • Administratie van Big Data systemen
  • Analysestrategieën en architecturen converteren naar Big Data systemen
  • System Administration

Als gecertificeerde Big Data Programmer ben je dus op de hoogte van alle ins en outs van Big Data systemen. Bovendien vorm je het fundament van het Big Data specialistenteam.

Het Big Data Programmer certificaat biedt jou veel mogelijkheden. Er is immers veel vraag naar mensen zoals jij. Met dit certificaat laat je zien dat je goede inhoudelijke én praktische kennis bezit over Big Data systemen: van de ontwerp- tot en met de documentatiefase. Bovendien kun je de veiligheid van het systeem garanderen. Met het Big Data Programmer certificaat kun jij aan de toenemende vraag voldoen.

Is dit toch niet het Big Data certificaat dat je zoekt? Kijk dan eens bij onze andere Big Data certificaten:

Volg de bijbehorende cursus bij Eduvision.