12 april 2016

Big Data Manager

Big Data Manager certificaat

Om het Big Data Manager certificaat te behalen moet je de cursus gevolgd hebben en een project uitvoeren waaruit blijkt dat je in staat bent om alles wat je geleerd hebt op goed niveau toe te passen in de praktijk. Dit wordt door middel van een praktijkexamen getoetst. Het examen wordt beoordeeld door een onafhankelijke examencommissie.

Na succesvolle afronding van het examen ontvang je van ons het Big Data Manager certificaat. Dit certificaat, waarvan Eduvision de founder is, wordt afgegeven door certificeringsinstantie iSQI. iSQI is een toonaangevende en onafhankelijke organisatie die op professionals van over de hele wereld certificeert. Met het Big Data Manager certificaat ben je gecertificeerd volgens ISO normen 9001 (Quality Standard) & 17024 (Certified Certification Body).

Met het Big Data Manager certificaat laat je zien dat je goede inhoudelijke en praktische kennis bezit over:

  • Het ontwerpen van een Big Data beleid
  • Het ontwikkelen van een Big Data bedrijfsstrategie
  • Het implementeren van innovaties gerelateerd aan Big Data
  • Het toepassen van de juiste Big Data strategie afhankelijk van de marktsituatie

Daarnaast ben je als gecertificeerde Big Data Manager in staat om de directie te adviseren over zaken als consequenties en invloed op de bedrijfsvoering en ROI.

Met het Big Data Manager certificaat op zak, ben jij in staat om het gehele Big Data proces te organiseren. Je bent de verbindende factor tussen verschillende Big Data specialisten: van IT’ers tot Analysts en weet samen met hen organisatiedoelstellingen te bereiken. Het Big Data Manager certificaat biedt jou veel kansen. Er is immers veel vraag naar mensen zoals jij. Met dit certificaat laat je zien dat je goede inhoudelijke en praktische kennis bezit over het beheren, controleren en organiseren van Big Data en kun jij aan de vraag voldoen.

Is dit toch niet het Big Data certificaat dat je zoekt? Kijk dan eens bij onze andere Big Data certificaten:

Volg de bijbehorende cursus bij Eduvision.