13 april 2016

Big Data Architect

Big Data Architect certificaat

Om het Big Data Architect certificaat te behalen moet je de cursus gevolgd hebben en een project uitvoeren waaruit blijkt dat je in staat bent om alles wat je geleerd hebt op goed niveau toe te passen in de praktijk. Dit wordt door middel van een praktijkexamen getoetst. Het examen wordt beoordeeld door een onafhankelijke examencommissie.

Na succesvolle afronding van het examen ontvang je van ons het het Big Data Architect certificaat. Dit certificaat, waarvan Eduvision de founder is, wordt afgegeven door certificeringsinstantie iSQI. iSQI is een toonaangevende en onafhankelijke organisatie die op professionals van over de hele wereld certificeert. Met het Big Data Architect certificaat ben je gecertificeerd volgens ISO normen 9001 (Quality Standard) & 17024 (Certified Certification Body).

Met het Big Data Architect certificaat laat je zien dat je goede inhoudelijke en praktische kennis bezit over:

  • Het ontwerpen van het Big Data landschap
  • Ontwerpen van Enterprise Architecture
  • Ontwerpen van data lakes, data reservoirs en de bijbehorende beheerprocessen
  • Het adviseren van het management over de consequenties van Big Data, de invloed op de bedrijfsvoering en ROI
  • Het adviseren bij technische implementatie
  • Big Data strategieën afhankelijk van de situatie in de organisatie
  • Big Data analysestrategieën

Als gecertificeerde Big Data Architect ben jij in staat om op alle organisatieniveaus actief te zijn. Je kan een Big Data architectuur ontwerpen en implementeren, maar ook business wensen bewaken en analyseren die je vervolgens doorvoert naar Big Data architectuurprincipes.

Het Big Data Architect certificaat biedt jou veel mogelijkheden. Er is immers veel vraag naar mensen zoals jij. Met dit certificaat laat je zien dat je goede inhoudelijke en praktische kennis bezit over de Big Data architectuur. Met het Big Data Architect certificaat kun je dus aan de toenemende vraag voldoen.

Is dit toch niet het Big Data certificaat dat je zoekt? Kijk dan eens bij onze andere Big Data certificaten:

Volg de bijbehorende cursus bij Eduvision.