13 april 2016

Big Data Analyst

Big Data Analyst certificaat

Om het Big Data Analyst certificaat te behalen moet je de cursus gevolgd hebben en een project uitvoeren waaruit blijkt dat je in staat bent om alles wat je geleerd hebt op goed niveau toe te passen in de praktijk. Dit wordt door middel van een praktijkexamen getoetst. Het examen wordt beoordeeld door een onafhankelijke examencommissie.

Na succesvolle afronding van het examen ontvang je van ons het het Big Data Analyst certificaat. Dit certificaat, waarvan Eduvision de founder is, wordt afgegeven door certificeringsinstantie iSQI. iSQI is een toonaangevende en onafhankelijke organisatie die op professionals van over de hele wereld certificeert. Met het Big Data Analyst certificaat ben je gecertificeerd volgens ISO normen 9001 (Quality Standard) & 17024 (Certified Certification Body).

Met het Big Data Analyst certificaat laat je zien dat je goede inhoudelijke en praktische kennis bezit over:

  • Diverse analysestrategieën, zoals data mining en predictive analytics
  • Het ontwerpen en testen van het Big Data Analytics trajecten met de daarbij behorende kwaliteitscontroles
  • Het ontwikkelen van en werken met algoritmen
  • Het ontwerpen. testen, tunen en verbeteren van voorspellende modellen
  • Het in praktijk brengen van Big Data analytics
  • Kennis van de uitdagingen die gepaard gaan met Big Data Analytics

Als gecertificeerde Big Data Analyst ben jij in staat om te werken met grote hoeveelheden data. Op basis van deze data kun jij verbanden ontdekken en conclusie trekken die organisaties in staat stellen om data gedreven beslissingen te maken.

Het Big Data Analyst certificaat biedt jou veel kansen. Er is immers veel vraag naar mensen zoals jij. Met dit certificaat laat je zien dat je goede inhoudelijke én praktische kennis bezit over Big Data Analytics en kun jij dus aan de vraag voldoen.

Is dit toch niet het Big Data certificaat dat je zoekt? Kijk dan eens bij onze andere Big Data certificaten:

Volg de bijbehorende cursus bij Eduvision.